Deel je nieuws

Nieuw shirt en nieuwe sponsor

De BMHV is blij dat Rigter Makelaars zich voor de eerstkomende drie jaar opnieuw heeft verbonden als shirtsponsor van de BMHV. Mede door de inbreng van sponsors kunnen de vele honderden jeugdleden bij de BMHV gebruik maken van de beste faciliteiten.

Kom figureren op 18 juli bij onze film-opnames

Wij zijn You are my Sunshine. Non-profit Social Entrepreneurship omdat we geloven in een wereld waarin roze prinsessen gek zijn op coding, science & problem solving. Een wereld waarin ze zelf hun raketten bouwen, technologieën ontwikkelen en algoritmes schrijven.

Oud & Nieuw in de zomer, schilderijen Jan Vossenberg

Oud en Nieuw in de zomer.

Tot 1 augustus as. exposeert de Baarnse schilder Jan (ZACH) Vossenberg (1956) een selectie van zijn olieverfschilderijen in en voor gasten van restaurant “Klein Fornuis” Laandwarsstraat 15 Baarn. 

Laatste training Tom Gesgarz bij SV Baarn

Met het beëindigen van zijn laatste training voor de selectie, is ook een eind gekomen aan een periode van drie jaar intensieve samenwerking van SV Baarn met Tom Gesgarz.

DigiTaalhuis Baarn start met Spreekuur en Online Taalcafé

Door het coronavirus zijn deelnemers van het Taalcafé en andere bezoekers van het DigiTaalhuis Baarn thuis verder de Nederlandse taal gaan oefenen.

Opanka danst weer

Voor het eerst sinds bijna 3 maanden heeft de Baarnse volksdansvereniging Opanka weer een dansbijeenkomst gehad. Ongeveer 30 leden kwamen woensdag 3 juni bij elkaar op het schoolplein van de Aloysiusschool aan de Kerkstraat.

Stanley Mes

Het was weer zover. Voor de corona crisis gebeurde het ook,

maar tegenwoordig besteld iedereen veel pakketten en krijgt dus ook veel dozen thuis bezorgd. Volle Verzamelcontainer voor Papier.

 

Corona steekt spaak in wiel Baarnse Oude Muziek Concerten

De stichting Kunst & Cultuur Baarn ziet zich gelet op de onzekerheden die COVID-19 met zich meebrengt gedwongen de aangekondigde concertserie voor het seizoen 2020/2021 te annuleren.

Zwerven over landgoed De Paltz

Dit is een prachtig oud landgoed (ca 77 ha) ontworpen in 1876 en  is gelegen in de lommerrijke bossen tussen de vliegbasis Soesterberg en Soestduinen. Het zeer gevarieerd landschap is onderdeel van de Heuvelrug en wordt beheerd door Het Utrechts Landschap.

Wandelen in Baarn

?De natuur laat zich nergens door tegenhouden en ondanks het coronavirus groeit en bloeit er in ons mooie dorp van alles en nog wat. Je hoeft echt niet ver van huis te gaan om te kunnen genieten van al het moois om je heen.

Pagina's