Deel je nieuws

Herfstkleuren

Overal in ons mooie dorp zie je de herfstkleuren oprukken. Of je nu in het Baarnse Bos wandelt, langs het spoorravijn of bij de Amsterdamsestraatweg, je geniet van alle mooi gekleurde bomen en struiken. 

Ik kan zo'n mooie herfstwandeling van harte aanbevelen.

 

Een middag met Leo Boudewijns (Phonogram)

Na het succes van de eerste editie van “Een zaterdagmiddag met…” organiseert Wintertuin Experience in Baarn op 26 oktober een tweede editie, waarin oud-directeur van het Phonogram platenconcern Leo Boudewijns centraal staat.

Natuurwerkdag in Gemeente Baarn

Op zaterdag 2 november gaan vrijwilligers aan het werk voor het beschermen en behouden van natuur en landschap tijdens de 19e editie van de Natuurwerkdag met als thema biodiversiteit.

Plantenruilbeurs

Zaterdag 19 oktober is de najaars plantenruilbeurs. Elke tuinliefhebber die wellicht wat kwijt wil uit zijn of haar tuin of iets wil halen, is van harte welkom. Het is een soort ‘geven en nemen’ in het groen.

Geslaagde vrijwilligersdag De Luwte Hospice & Thuis

Vrijwilligers van De Luwte Hospice & Thuis staan het hele jaar klaar voor de gasten van Hospice De Luwte en de cliënten van De Luwte Thuis. Als dank voor hun tomeloze inzet en liefdevolle aandacht voor gasten en cliënten wordt er jaarlijks een vrijwilligersverwendag georganiseerd.

Eerste buurtdisco van Lokaal-O

De eerste buurtdisco in de Boemerang op 10 oktober is geweest en het was een klein succesje met meer dan twintig bezoekers. De voetjes gingen goed van de vloer.

Veel talent in Paulusconcert 'Carnaval der Dieren'

Afgelopen zaterdagmiddag, 12 oktober zat de Pauluskerk helemaal vol met kinderen, mama’s en papa’s, opa’s en oma’s en nog heel veel andere fans.

rabobank steunt energieproject scouting merhula

De Rabobank deelde maandag 14 oktober j.l. cheques uit aan diverse verenigingen en instellingen met de clubsupport actie. Scoutinggroep Merhula uit Baarn kreeg ook een cheque van bijna 700 euro! Daar zijn we reuze blij mee.

Jongste meidenteam van TOV in het nieuw!

Meidenvoetbal, daarvoor moet je natuurlijk bij TOV zijn! Het jongste damesteam van TOV in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar speelt dit seizoen als MO13, op groot veld. En sinds afgelopen zaterdag spelen zij in gloednieuwe tenues met een nieuwe sponsor.

FREERUNNEN

Herfstvakantie vol sportieve activiteiten in sportcentrum de Trits

Pagina's