Sport

Btv De Geeren

KREFELD/BAARN De Baarnse Maryse Abendanon is zaterdag Europees kampioen hockey voor 50-plussers geworden. In de finale werd het favoriete Engeland met 2-0 verslagen.

Advertorial
Ieder seizoen brengt nieuwe trends met zich mee op het vlak van pedicures, nagelstijlen en kapsels. Het is altijd fijn om er geweldig uit te zien en voor velen een leuke...

BAARN Het eerste damesteam van de Baarnse Mixed Hockey Vereniging is de competitie in de derde klasse verdienstelijk begonnen. Tegen Spitsbergen uit Veenendaal werd het in Baarn 2-2.

BAARN De hockeyheren zijn het seizoen in de tweede klasse goed begonnen. De eerste twee kwarten tegen De Mezen uit Harderwijk waren zelfs uitstekend. Halverwege de wedstrijd gisteren stond het 3-0. Al na twee minuten spelen was het raak. Roeland van der Wiele rondde een voorzet van zijn broer Alexander bekwaam af. Kort daarop vloog de derde...

Advertorial
BAARN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...

BAARN Dames 1 van BMHV is het seizoen prima begonnen. Op een gelijkspel vorige week volgde een knappe 0-3 zege in Amsterdam op FIT. Het was wel een wedstrijd met twee gezichten.

LEEUWARDEN Beide wedstrijden in de tweede klasse dit prille seizoen wonnen de heren van BMHV 1. Gisteren maakten ze het in en tegen Leeuwarden onnodig spannend.

Advertorial
BAARN ,,Ik hou van bouwen, ik had ook architect of meubelmaker kunnen worden." Charlotte Vogel creëert graag iets moois en dat doet ze dagelijks in het...

BAARN De hockeysters uit de Bollenstreek bezorgden dames 1 van BMHV gisteren een 2-0 nederlaag. Die uitslag was terecht gezien het spelbeeld. Hisalis was wat sneller en sluwer.

BAARN Na twee overwinningen liep heren 1 van BMHV gisteren tegen een dikke nederlaag op. Voor tegenstander Deventer betekende de 1-5 de derde winst op rij. Hun strafcornerspecialist maakte het verschil met vier treffers.

AMSTERDAM/BAARN Promovendus IJburg was gisteren duidelijk niet opgewassen tegen de hockeysters van BMHV. In een onrustige wedstrijd wonnen de Baarnse dames met 4-0.