• Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia

Vrouw uit Baarn ernstig gewond bij frontale botsing in Nijkerk

BAARN Bij een ongeval op de Berencamperweg in Nijkerk zijn zondag vier gewonden gevallen, waaronder een 22-jarige vrouw uit Baarn. Dat meldt de politiewoordvoerder maandag. 

Bij het ongeval waren twee auto's, die frontaal op elkaar zijn gebotst, en twee fietsers betrokken. De vrouw zat samen met een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg in één van de auto's. Zij zijn allebei zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ook de fietsers, twee mannen van 64 en 38 jaar uit Harderwijk, hebben de nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Over de precieze ernst van het letsel kan de politie geen mededelingen doen.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval. ,,We hebben al wat getuigen gehoord en deze geven ons wel een indicatie. De medische zorg is nu een prioriteit. Ook de betrokkenen in het ziekenhuis zullen worden gehoord", aldus de politiewoordvoerder.

We doen nu verder onderzoek naar het ongeval aan de Berencampseweg in #Nijkerk. Hebt u het ongeval zien gebeuren? Dan willen we u graag spreken. U kunt de politie bellen via 0900-8844.

— Politie Gelderland (@POL_Gelderland) July 5, 2020